Verhuur

 

Goedkoop een auto huren in de omgeving van Kampen, IJsselmuiden of Dronten!!

 

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren of shortleasen en komt u uit Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst of Dronten? Bij Autohopper Kampen bent u aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe, luxe personenauto's en bestelbusjes (ook bakwagen met laadlift) tegen scherpe tarieven. U huurt bij ons al een nieuwe auto voor maar € 25,- per dag. De bedragen op deze verhuurpagina zijn inclusief BTW.

0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend56,-
week210,-
0
Compact automaat

Seat Mii, Toyota Aygo

dag40,-
weekend64,-
week240,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend72,-
week270,-
0
Midden automaat

Bijv. Toyota Yaris Hybrid

dag50,-
weekend80,-
week300,-
0
Ruim

Bijv. Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend88,-
week330,-
0
Ruim automaat

Bijv. Kia Niro

dag64,-
weekend102,-
week384,-
0
Groot

Bijv. Nissan Qashqai of Kia Sportage

dag78,-
weekend125,-
week468,-
0
MPV

Bijv. Nissan X-Trail

dag99,-
weekend168,-
week594,-
0
Ruim Elektrisch 1

Bijv. VW e-Golf of Hyundai Ioniq

dag67,-
weekend107,-
week402,-
0
Ruim Elektrisch 2

Bijv. Hyundai Kona Electric of Kia Niro EV

dag84,-
weekend134,-
week504,-
0
Midden station

Bijv. Renault Clio of Kia Stonic

dag55,-
weekend88,-
week330,-
0
Ruim station

Bijv. Toyota Auris of Ford Focus

dag64,-
weekend102,-
week384,-
1
Ruim station automaat

Bijv. Toyota Auris TS Hybrid

dag69,-
weekend110,-
week414,-
0
Groot station

Bijv. Skoda Octavia of Kia Optima

dag86,-
weekend138,-
week516,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyota Proace

dag79,-
weekend126,-
week474,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend190,-
week714,-
0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy of Citroen Berlingo

dag54,-
weekend86,-
week324,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter of Citroen Jumpy

dag65,-
weekend104,-
week390,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag89,-
weekend142,-
week534,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend190,-
week714,-
0
Aanhangwagen

Aanhangwagen + huif Hapert

dag35,-
weekend56,-
week210,-

Auto of busje huren? 


Auto huren? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar een busje huren? Kom dan eens naar Autohopper Kampen, de no-nonsense autoverhuurder van Kampen, IJsselmuiden, Dronten en omgeving. Bij Autohopper Kampen huur je altijd een luxe en nieuwe auto of bus. Al onze auto's zijn maximaal twee jaar oud en in erg goede staat. Huur je een auto bij Autohopper Kampen, dan weet je precies bij waar je aan toe bent. Zo kom je niet voor verassingen te staan als je de auto weer inlevert. Duidelijkheid over de prijs en voorwaarden is wel zo fijn, toch? Op deze pagina vind je de prijzen voor particuliere autoverhuur. Op zoek naar een zakelijke huurauto? Ook dan kunnen we je helpen! 


Auto huren vanuit Dronten?

Bent u woonachtig in Dronten en wilt u een auto of bus huren? Dan bent u bij Autohopper Kampen aan het juiste adres. Autohopper Kampen is vanuit Dronten goed te bereiken. Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein langs de N50. Vanaf de Flevoweg (N307) bent u binnen een minuut bij ons. Is het voor u lastig om bij onze vestiging te komen, neem dan gerust contact met ons om de mogelijkheden voor het halen en brengen te bespreken.


Reserveer je huurauto

Heb je een auto of bus gevonden die aan je wensen voldoet? Dan ben je er klaar voor om de auto te reserveren! Doe dit ruim op tijd, bij sommige autoverhuurders (waaronder Autohopper Kampen) doe je namelijk eerst altijd een reserveringsaanvraag. Dit omdat onze website niet kan inzien of de huurauto of -bus die je hebt gekozen beschikbaar is. Selecteer de auto of bus die je wil, selecteer de data (let even op de voorwaarden van onze huurtijden), eventuele extra's die je wil bijboeken en vul je persoonlijke gegevens in. Je krijgt daarna meteen een kopie van je aanvraag in je mailbox. Wij nemen daarna zo snel mogelijk, maar altijd binnen 24 uur, even contact met je op om je te laten weten of de auto of bus beschikbaar is. Als deze niet beschikbaar is proberen we altijd een alternatief voor je te bedenken. 

Huurauto ophalen

Het is zover, je gaat je auto huren! Vergeet niet om je pinpas, rijbewijs én ID-kaart en/of paspoort mee te nemen. Onze collega van de verhuur neemt alles even met je door en loopt vervolgens mee naar de auto of bus die je hebt gehuurd. Samen lopen jullie een rondje om de auto om te kijken of er schades zijn. Al zijn de meeste auto's niet ouder dan een jaar, het kan soms toch gebeuren dat er een klein deukje of krasje op de auto zit. Als dit zo is, dan staat dit in ons systeem. Onze collega zal je hier ook op wijzen. Zie je tóch een schade die niet in het systeem staat? Geef dit dan meteen door, zodat jij hier niet voor opdraait! Het komt helaas toch nog wel eens voor dat hier aan het einde van de huurperiode discussie over ontstaat. Wij doen onze uiterste best om dit te voorkomen, help je ons daarbij? Wees wel gerust, omdat onze huurauto's goed verzekerd zijn, betaal je nooit meer dan het gekozen Eigen Risico bij schade. Is alles in orde? Dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Of nouja, laat het wel even weten als je naar het buitenland gaat, dan informeren we je ook hoe het zit met de verzekering en pechhulp in het buitenland. Stel je wel nog even je spiegels goed in? Dan wensen we je veel plezier met je huurauto! 

Voordelen van goedkoop huren bij AutohopperKampen

  • Altijd een nieuwe, luxe uitgevoerde auto
  • Eén vervoermiddel van deur tot deur.
  • Transparant, je weet van tevoren grotendeels wat je kwijt bent (behalve dan aan brandstof, maar dat is ook het geval bij je eigen auto)
  • Geen vaste of variabele lasten zoals investering, verzekering, afschrijving, wegenbelasting etc. Alleen de huurprijs (uiterst scherp) + eventuele aanvullende verzekeringen + eventuele extra kilometers.