Shortlease

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Niet alleen om het milieu te ontlasten, maar ook om kosten te besparen, kiezen steeds meer mensen ervoor om geen auto te kopen maar uitsluitend te gebruiken - huren – indien nodig.

Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven?

Dan kan shortleasen bij Autohopper Kampen interessant zijn. Als je kiest voor shortlease krijg je altijd een luxe uitgevoerde auto tegen een zeer scherp tarief. Je zit dan niet vast aan een looptijd van minimaal 24 maanden én je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen. Een shortlease auto kan al na twee maanden gewoon weer bij ons ingeleverd worden zonder boete of andere onvoorziene kosten. 

Waarom een auto shortleasen?

De keuze voor shortlease is de perfecte middenweg tussen daghuur en leasen. Je profiteert wel van de financiële voordelen van langer huren, maar je zit niet lang vast aan een contract. Bij shortlease via Autohopper Kampen kies je bewust voor flexibiliteit tegen een scherpe prijs. Je least namelijk per maand waardoor je jouw mobiliteitsbehoefte op elk moment kan aanpassen. 

Dus heb je bijvoorbeeld voor een project van drie maanden een ruime stationwagen nodig? Dan lease je die voor uitsluitend die drie maanden. En kun je daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan lever je die ruime stationwagen in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment, dat is wat wij graag bieden. Daarnaast adviseren wij je ook graag over de fiscale voordelen van leasen, zoals de bijtelling. Zo hebben wij volledig elektrische auto’s in ons assortiment waarover je maar 4% bijtelling betaalt. Vertel ons gerust wat jouw wensen zijn, zodat we samen op zoek kunnen naar de perfecte oplossing.

Neem hiervoor vrijblijvend contact op via 038 2022 399 of kom langs bij onze vestiging aan de Ambachtsstraat 5 in Kampen. 

Aanvraag shortlease >>>

Shortlease

A klasse

aklasse

B klasse

bklasse1

BS klasse

bsklasse

C klasse

csklasse

CS klasse

CSklasse

D klasse

Dklasse

DS klasse

DSklasse

G3 klasse

G3klasse

G6 klasse

G6klasse

GDC6 klasse

GDC6 klasse

G11 klasse

G11klasse

 

G20 klasse

bestelbus-groot