Autohopper Kampen biedt u graag een mobiliteitsoplossing die bij u past! 

 

Autohopper Kampen is een franchisefiliaal van Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder. 

Waarom een auto huren bij Autohopper?

Veel mensen kiezen voor de aanschaf van een auto om hun mobiliteit te vergroten. Naast de eenmalige aanschafwaarde, heb je als autobezitter dan ook te maken met terugkerende kosten voor brandstof, verzekering, belasting en onderhoud. Dat is prima als de auto veel wordt gebruikt, maar dat is lang niet altijd het geval. Om die reden kan het aantrekkelijk zijn om een auto voor een bepaalde tijd te huren. Zo heb je wel het gemak van een ‘eigen’ auto, maar betaal je uitsluitend voor het gebruik. Ideaal!

Autohopper Kampen heeft als doel mobiliteit toegankelijk en eenvoudig bereikbaar te maken voor iedereen met een geldig rijbewijs. Dit proberen wij te bereiken door scherp geprijsde auto’s aan te bieden tegen heldere voorwaarden. Bij Autohopper Kampen kun je terecht voor verschillende typen auto’s: van compacte Toyota Aygo tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden. Dat is waar Autohopper voor is opgericht!

Kernwaarden van Autohopper

Om de doelen van Autohopper te bereiken, werken wij vanuit een aantal kernwaarden. Transparantie vinden wij erg belangrijk. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen als je bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? Wij doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van auto verhuren waardeert. 

cimg8876

 

personenbussen